Oefen verkeersborden met bordenbos

Een educatieve website over verkeersborden en hun betekenis.Je kunt hier al spelend je weg leren vinden in het bos van verkeersborden. Oefen met bordenbos en zoek je weg door op de knoppen of de plaatjes te klikken.

Zoekmachine voor kinderen

JouwZoekmachine ontsluit alleen informatieve websites. Commerciele websites, games en apps worden bijvoorbeeld niet opgenomen. De websites worden handmatig geselecteerd. De zoekmachine werkt met leesniveau-labels om elk kind optimaal te bedienen: vijf tot zes niveaus voor de leeftijd van 6 tot 15 jaar.

Bouw je eigen online game

Je eigen online GameStudio! Met de GameKit kun je snel en makkelijk zelf games bouwen! Maar niet alleen kun je helemaal zelf games bouwen, je kunt alle andere spellen van de site openen en veranderen of er extra levels bij bouwen!

Spelling

Ik ben juf Melis en ik geef Nederlands op een school voor voortgezet onderwijs. Ik wil graag de Nederlandse taal makkelijker maken voor iedereen. Op deze site kun je allerlei oefeningen doen en ze worden direct voor je nagekeken. Veel oefenplezier! Groetjes van Juf Melis

Nieuwe 7 wereldwonderen

Neem de prachtige virtuele tour langs de 7 nieuwe Wereldwonderen: Colosseum - The Great Wall - Petra - Taj Mahal - Machu Picchu - Christ Redeemer Rio - Chichén Itzá Mexico